Aluminium

Waarom kiezen voor aluminium?

Aluminium is een licht, maar heel sterk materiaal dat je kunt terugvinden in elk facet van de moderne bouwindustrie: van ramen, deuren en veranda’s in privéwoningen tot de gordijngevels van wolkenkrabbers. Aluminium is ongelooflijk polyvalent en kan omgevormd worden in ontelbare architecturale vormen.

Aluminium is eveneens heel duurzaam, enorm bestendig tegen corrosie en heel onderhoudsvriendelijk. Zo rekent men de levensduur van aluminium systemen niet in jaren, maar wel in ettelijke decennia.

Aluminium profielen

Aliplast STAR75

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar zeer strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie. De profielen die speciaal voor deze reeks werden ontwikkeld zijn opgebouwd uit 2 holle profielhelften die d.m.v. isolatiestrips van elkaar gescheiden worden. Super isolerend, geschikt voor lage energie woningen. Warmtedoorgangscoëfficiênt tot 1.14 W/m²K 

 

Star 75

 

Aliplast STAR90

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar zeer strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie. De profielen die speciaal voor deze reeks werden ontwikkeld zijn opgebouwd uit 2 holle profielhelften die d.m.v. isolatiestrips van elkaar gescheiden worden. GESCHIKT VOOR PASSIEVE WONINGEN! Warmtedoorgangscoëfficiênt tot 0.81 W/m²K

 

STAR90

 

Reynaers CS77

Het systeem CS 77 is geschikt voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten. Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CS 77 HI en CS 77 HI+ worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen.CS 77 is beschikbaar in de stijluitvoeringen Functioneel, Renaissance en Verborgen Vleugel en biedt bijgevolg een oplossing voor iedere stijl van woning.

 

cs77

 

Realisaties